Cercar Immoble
EstatoCasas de lujo en la costa de Barcelona
BestMaresme, inmobiliaria especializada en casas de lujo en la Costa de Barcelona.

Sobre Nosaltres


BestMaresme és una consultoria immobiliària especialitzada en cases de luxe a la costa de Barcelona, amb especial actuació en l'area del Maresme.

Oferim una àmplia gamma de serveis immobiliaris amb solucions per a clients nacionals i internacionals.

Un equip multilingüe d'agents immobiliaris amb una alta especialització i amb molts anys d'experiència al mercat l'ajudarà en el procés global de compra, venda o lloguer de la seva propietat.

Li oferim una col·laboració personalitzada i discreta, basada en els nostres valors corporatius: implicació, esforç, fiabilitat, integritat i total transparència. La nostra oferta de serveis s'agrupa en tres àrees conceptuals: BestConsultoría, BestSolutions y BestPersonalShopper.

El nostres serveis


Des l´àrea de consultoria l'ajudem a conèixer la situació global del mercat, les possibilitats locals i posarem a la seva disposició la nostra escollida cartera de propietats i clients.
Generarem conjuntament el seu perfil d´interès per a la selecció de propietats, gratuïtes i sense compromís, i acompanyem als nostres clients en tot el procés fins a la conclusió satisfactòria.
Les nostres propietats destaquen sempre per la seva excel.lent relació qualitat preu, i el nostre equip per la seva proximitat i atenció personalitzada amb clients i propietaris.
Des l´àrea de solutions l´ajudarem amb totes les seves necessitats connexes en la compra o venda d´una propietat.
Per això, comptem en el nostre equip multidisciplinari amb advocats, taxadors, corredors d'assegurances i assessors fiscals.
A més tenim convenis de col.laboració amb entitats de gestió i serveis, com ara bancs, notaries, empreses de construcció i reformes, mudances, decoració, certificats energètics, etc.
Les nostres solucions li generaran estalvi, seguretat i comoditat, imprescindibles per a garantir el bon fi d´una operació immobiliària.
Mitjançant BestPersonalShopper els nostres clients internacionals treballen en exclusiva amb nosaltres, obtenen un servei exclusiu, dedicat i immediat en la gestió dels seus encàrrecs.
Els nostres clients ens transmeten les seves necessitats de zona, pressupost i altres característiques del seu interès i nosaltres visitem desenes d'habitatges per ells i els seleccionem entre 5 i 8 habitatges que encaixin perfectament amb els seus criteris de cerca, els prepararem un informe i els organitzem les visites en les propietats seleccionades.
La seva propietat pot ser una d'elles!

Per qué triar BestMaresme?

Rapidesa Cases de luxe, xalets, viles o apartaments: estem preparats per oferir una solució ràpida.
Equip Un equip multilingüe de professionals amb una alta especialització en cases de luxe a la costa de Barcelona.
Dedicació Treballem dia a dia per oferir solucions immobiliàries a les seves demandes
Preu Pisos, cases i terrenys de luxe al millor preu de mercat.

BESTMARESME AGENTS

¿Puedo ayudar?
Disponemos de la mejor oferta en inmuebles exclusivos y de lujo en la Costa del Maresme

Beatriz Sensat

El nostre equip el pot ajudar a comprar o vendre la seva casa. Som especialistes en la costa del Maresme.

Marisa Torres

We are experts in luxury real estate properties achieved by many years of experience in the Real Estate Market. Our team of agents will help you throughout the process of buying, selling or renting your property.

Cristina Sola

Un equipo multilingüe de profesionales con una alta especialización y con muchos años de experiencia en el mercado inmobiliario le ayudará en el proceso global de compra, venta o alquiler de su propiedad.

Joan Quer

Une équipe multilingue de professionnels avec une grande spécialisation et de nombreuses années d´expérience dans le marché immobilier vous aidera dans le processus global d´achat, de vente ou de location de votre propriété.

Ina Rosius

Многоязычная команда профессионалов с высокой специализацией и многолетним опытом работы на рынке недвижимости поможет вам в процессе покупки, продажи или аренды вашей недвижимости.

Olga Romanova
© 2024 BestMaresme. All rights reserved. Powered by JMT Web-Sites