Cercar Immoble
Estato



Innovador projecte residencial

C - 1317  - Teià

Fitxa Tècnica

Preu venda
748.000 €
Operació
Venta
Estat
Disponible
Terrassa/Parcel.la
79 m²
Àrea cons.
262 m²
Tipus
Casa
Localitat
Teià
Habitacions
4
Banys
2
Places de garatge
2
Paviment
PARQUET
Eficiència energètica

Descripció

Pròxim llançament de la comercialització d'habitatges d'obra nova a Teià

Teià, un encantador racó a prop del mar, a 20 minuts de Barcelona, es prepara per donar la benvinguda a un innovador projecte residencial. Amb una ubicació privilegiada ia 5 minuts del centre del poble, amb comerços, centre mèdic i transport públic al costat, aquest projecte presenta una oportunitat única per als que busquen combinar la comoditat urbana amb la tranquil·litat d'un entorn natural.

El Projecte consta de dues fases diferents, totes dues dissenyades amb detall meticulós per satisfer les necessitats i desitjos dels seus futurs residents.

La primera fase comprèn 6 cases impressionants a tres vents, amb zona comunitària i piscina d'aigua salina. Aquestes residències, amb superfícies que oscil·len entre els 245 i 288 metres quadrats construïts, ofereixen un equilibri exquisit entre espai interior i exterior. Amb 4 dormitoris dobles, incloent una suite principal, 2 banys complets i 1 lavabo, a més d´un ampli saló-menjador i una cuina independent amb office, aquests habitatges estan dissenyats per a la màxima comoditat i funcionalitat. A més, cada casa compta amb un garatge privat amb capacitat per a 2-3 vehicles, un celler i unes golfes a la planta superior amb accés a una terrassa amb vistes al mar ia la muntanya.

La segona fase, que reflecteix les mateixes característiques de luxe i confort que la primera, consta de 12 cases distribuïdes entre laterals i centrals i ofereix una varietat d'opcions per adaptar-se a les preferències individuals de cada comprador.

El lliurament d'aquests habitatges exclusius està prevista per setembre de 2025, proporcionant als futurs residents l'oportunitat de començar una nova vida en aquest entorn idíl·lic en poc temps.

A més del disseny excepcional i la ubicació privilegiada, aquests habitatges destaquen per la seva eficiència energètica, amb una classificació energètica A, que garanteix un menor impacte ambiental i un major estalvi en els costos d'energia. Amb solucions tècniques actives i passives, com ara plaques solars i sistemes de ventilació avançats, aquestes residències estan dissenyades per proporcionar un ambient interior saludable i confortable durant tot l'any.

La zona comunitària, amb àmplies zones enjardinades i piscina d´aigua salina, ofereix el lloc perfecte per relaxar-se.

Els extres com el paviment interior de parquet flotant de fusta natural de roure Kährs, paviments de gres porcellànic a les cuines, banys, safareig ia la sala de la planta soterrani, armaris modulars encastats a tots els dormitoris, cuina equipada amb electrodomèstics de la marca Bosch, sistema de ventilació per renovar i millorar la qualitat de l'aire interior, instal·lació d'aire condicionat amb bomba de calor inverter d'aire fred i calent Mitsubishi Electric o marca equivalent, amb difusió d'aire a través de reixetes d'alumini, termòstat de paret al saló menjador, programable i preparat per poder connectar-se via wifi, plaques solars, radiadors tovallolers als banys de la planta pis, etc.. asseguren un nivell de qualitat inigualable en cada detall.

En resum, el proper inici de la comercialització d'aquests habitatges d'obra nova a Teià representa una oportunitat única per a aquells que cerquen una llar que combini el luxe, la comoditat i la sostenibilitat en un entorn incomparable.

Detalls de la casa

  • Piscina (SALINA)
  • Garatge (2)
  • Vistas al mar
  • Vistas montanya
  • Clavegueram
  • Internet
  • Cuina equipada
  • Zona neteja
  • Aire condicionat

AGENT

  • (34) 608 010 051
  • (34) 93 759 46 92
  • bestmaresme

localizació


VOLS VENDRE O LLOGAR LA TEVA CASA?

T´ASSESSOREM!


Últimes notícies

Noves cases a la venda al Maresme
Consulta´ns abans de comprar casa teva al Maresme.
Posem a la teva disposició una selecció de cases de luxe al Maresme. Les millors cases de la costa de Barcelona.
Cases baixades de preu al Maresme
La millor oferta de cases al Maresme.
Cases amb baixades de preu. Consulta les cases que tenen un preu millorat.
Notícies del Maresme
El Maresme, una de les comarques més palpitants de Catalunya
El Maresme, una comarca banyada pel mar a tota la seva extensió amb una gastronomia elogiada internacionalment.
Viure al Maresme
Fires, festes, gastronomia, platges, locals per a celebracions.
El Maresme, una comarca que compagina els pobles i les ciutats amb un agradable paisatge forestal i agrícola en harmonia amb el mar. Una comarca jalonada per ports esportius amb un clima agradable tot l´any.
Veure més al nostre blog

Per qué triar BestMaresme?

Rapidesa Cases de luxe, xalets, viles o apartaments: estem preparats per oferir una solució ràpida.
Equip Un equip multilingüe de professionals amb una alta especialització en cases de luxe a la costa de Barcelona.
Dedicació Treballem dia a dia per oferir solucions immobiliàries a les seves demandes
Preu Pisos, cases i terrenys de luxe al millor preu de mercat.