Cercar Immoble
Estato



Una luxosa joia arquitectònica

C - 1296  - Mataró

Fitxa Tècnica

Preu venda
1.695.000 €
Operació
Venta
Estat
Disponible
Terrassa/Parcel.la
998 m²
Àrea cons.
648 m²
Tipus
Casa
Localitat
Mataró
Habitacions
4
Banys
4
Places de garatge
6
Paviment
GRES
Eficiència energètica

Descripció

Gran obra mestra arquitectònica de més de 650 m2 construïts

Fantàstica casa en venda al cor de la distingida Urbanització Can Quirze a Mataró, s'alça una obra mestra arquitectònica que redefineix l'elegància contemporània: una exclusiva casa de disseny minimalista que delectarà els seus sentits i enlluernarà la seva imaginació. Amb una ubicació privilegiada a una de les zones residencials més exclusives, aquesta propietat encarna la sofisticació i la perfecció en cada detall. Amb una superfície total construïda de 647 m2 distribuïts en tres plantes majestuoses, la propietat es presenta com un testimoni tangible de la unió harmoniosa entre l'estètica avantguardista, la funcionalitat impecable i la generositat d'espais oberts.

A la planta principal, enlluernant-nos amb una generosa superfície útil de 170 m2, s'erigeix un hàbitat de refinament exquisit que es complementa amb una gran terrassa porxo. La grandiositat de la seva sala d´estar i menjador s´entrellaça en un espai lluminós i diàfan, fonent-se harmoniosament amb una cuina de somni, una cuina office supèrbia, completament integrada i equipada amb els electrodomèstics Neff més selectes. El disseny meticulosament cuidat i la funcionalitat exquisida converteixen aquesta planta en un enclavament perfecte per a la convivència familiar. Un bonic lavabo de cortesia complementa aquesta primera planta.

L´accés directe al porxo des del gran menjador, orientat cap a zona de la piscina i el jardí, concedeix una preciosa visió del conjunt exterior de l´habitatge.

Pujant a la segona planta a través d´una preciosa escala, una obra d´art decorativa que imprimeix un caràcter singular a tot l´habitatge. Aquí s'hi ubica la zona de nit. Una magnífica màster suite de 80 m2, un santuari personal amb vestidor i bany, orientats al mar, banyats per la llum natural que il·lumina l'estada al llarg de tot el dia. Dues habitacions addicionals i un luxós bany complet completen aquesta planta.

Pujant a la darrera planta, una esplèndida terrassa mirador es presenta com un santuari de contemplació, transformant-se en un espai de serenitat “chill out”, brindant una vista panoràmica única de l'entorn.

A la planta baixa, una àmplia sala polivalent, dissenyada amb sofisticació, es presta per a diversos usos, des de ser un refugi per a la música i el cinema fins a fungir com una acollidora habitació de convidats. Just al costat, una segona sala ha estat hàbilment configurada com un gimnàs o sala de fitness, afegint-hi un racó dedicat al benestar físic i l'activitat esportiva. En continuïtat, hi ha una estada destinada a ser la zona de bugaderia, un bany complet i la sala de màquines.

Finalment, un extraordinari garatge amb capacitat per allotjar fins a sis vehicles de manera còmoda. També es poden aparcar més cotxes a la zona exterior lateral del jardí.

Entre els seus luxosos extres per destacar: Sòl radiant, sistema d'aerotèrmia, sistema de seguretat integrada i perimetral, il·luminació led, fusteria d'alumini amb sistema de seguretat, preinstal·lació de càmeres de videovigilància, reg automàtic…


Detalls de la casa

  • Piscina (CLORO)
  • Garatge (6)
  • Vistas al mar
  • Vistas montanya
  • Vista panoràmica
  • Alarma integrada
  • Alarma perimetral
  • Porta blind.
  • Gimnas
  • Clavegueram
  • Internet
  • Vestidor
  • Cuina equipada
  • Rebost
  • Zona neteja
  • Aire condicionat

AGENT

  • (34) 608 010 051
  • (34) 93 759 46 92
  • bestmaresme

localizació


VOLS VENDRE O LLOGAR LA TEVA CASA?

T´ASSESSOREM!


Últimes notícies

Noves cases a la venda al Maresme
Consulta´ns abans de comprar casa teva al Maresme.
Posem a la teva disposició una selecció de cases de luxe al Maresme. Les millors cases de la costa de Barcelona.
Cases baixades de preu al Maresme
La millor oferta de cases al Maresme.
Cases amb baixades de preu. Consulta les cases que tenen un preu millorat.
Notícies del Maresme
El Maresme, una de les comarques més palpitants de Catalunya
El Maresme, una comarca banyada pel mar a tota la seva extensió amb una gastronomia elogiada internacionalment.
Viure al Maresme
Fires, festes, gastronomia, platges, locals per a celebracions.
El Maresme, una comarca que compagina els pobles i les ciutats amb un agradable paisatge forestal i agrícola en harmonia amb el mar. Una comarca jalonada per ports esportius amb un clima agradable tot l´any.
Veure més al nostre blog

Per qué triar BestMaresme?

Rapidesa Cases de luxe, xalets, viles o apartaments: estem preparats per oferir una solució ràpida.
Equip Un equip multilingüe de professionals amb una alta especialització en cases de luxe a la costa de Barcelona.
Dedicació Treballem dia a dia per oferir solucions immobiliàries a les seves demandes
Preu Pisos, cases i terrenys de luxe al millor preu de mercat.