Cercar Immoble
Estato



Parcel·la gran i precioses vistes al mar

C - 1244  - Premia de Dalt

Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior Jardín exterior

Fitxa Tècnica

Preu venda
1.250.000 €
Operació
Venta
Estat
Disponible
Terrassa/Parcel.la
1635 m²
Àrea cons.
373 m²
Tipus
Casa
Localitat
Premia de Dalt
Habitacions
6
Banys
5
Places de garatge
2
Paviment
MADERA
Eficiència energètica

Descripció

¡Fantàstica casa amb vistes al mar a la millor zona de Premià de Dalt!

Aquesta meravellosa casa d'estil mediterrani en venda es troba al municipi de Premià de Dalt, i sobre una parcel·la de 1.635 m2 amb accés des de dos carrers. Està envoltada d'un entorn íntim i tranquil, encara que a un pas de tots els serveis i comoditats del centre del poble. Només entrar a la propietat i a través del seu ampli jardí, sentirà la privadesa absoluta que aquest tipus de propietats es mereixen. Cal destacar l´entrada amb cotxe a la finca a través d´una rampa que ens dirigeix directament a la zona d´aparcament sense deixar-nos indiferents des del primer moment, ja que sense adonar-nos i encara al cotxe, podrem començar a gaudir d´unes privilegiades vistes al mar i al bonic poble de Premià de Dalt.

L'edifici en si està distribuït en 2 plantes: Accedint a la planta principal i fent uns passos cap al menjador, es pot gaudir de les meravelloses vistes al mar que ens ofereix un gran saló menjador inundat i de molt bona superfície que ofereix una pràctica sortida per continuar amb les vistes... Si tornem a la porta principal i en entrar a la casa, un rebedor ens fa amfitrió i ens dirigeix a un distribuïdor presidit per l'escala d'accés a la planta superior. Just al costat, hi ha dues de les tres habitacions que trobem en aquesta planta principal. Aquestes dues habitacions són àmplies i completes i avui dia una s'utilitza com a despatx. Completant aquesta zona, un bany complet exterior i amb dutxa d´obra proporciona servei a aquestes dues habitacions, així com a la zona de dia en general. La cuina no et deixarà indiferent: amb un aire industrial, sense restar-li ni una mica d'elegància, sorprèn per les meravelloses vistes al mar i al poble. Una sortida a peu pla al jardí ens dirigeix a un íntim jardí on trobem un porxo amb barbacoa... Una habitació de servei amb bany incorporat completa la zona de cuina.

Ja a la planta superior, trobem novament tres habitacions dobles i un bany complet que els dóna servei. Menció especial mereix l'habitació principal. Una habitació que vessa llum i vistes amb zona de vestidor i un ampli bany on la zona de la dutxa mereix ser destacada per la seva originalitat i per ser diferent de totes les dutxes que hagis vist... Una de les seves característiques és el seu acabat de marbre tant en terres com en parets que li donen un toc distintiu i que mai no passarà de moda. Una altra de les diferències més notable és la seva amplitud, la qual permet que en un mateix espai es puguin dutxar dues persones simultàniament. Però la característica diferencial és que també des de la dutxa podràs gaudir de llum natural i fins i tot unes fabuloses vistes!!

Ja a l'exterior i amb una sola ullada, t'adones de les dimensions de la parcel·la i de totes les possibilitats que acull... Avui dia els actuals propietaris tenen distribuït el jardí en dues zones ben diferenciades. La primera conserva tot el sentir del Mediterrani, deixant lloc a plantes autòctones i pins que nodreixen d'intimitat i ombra a aquesta part més salvatge del jardí on es troba gairebé d'incògnit una cava on els enamorats del vi podran fer créixer les seves col·leccions sense haver de pensar en lespai. L'altra àrea és la que ocupa l'àmplia zona de piscina amb zona de vestidors super agradable i assolellada, on podràs gaudir de banys en multitud o bé en solitud sense deixar de gaudir com és la tònica habitual d'unes increïbles vistes al mar i al mateix centre de Premià de Dalt... Simplement impressionant!

Detalls de la casa

  • Piscina ()
  • Garatge (2)
  • Vistas al mar
  • Vistas montanya
  • Vista panoràmica
  • Alarma integrada
  • Clavegueram
  • Vestidor
  • Cuina equipada
  • Rebost
  • Zona neteja
  • Llar de foc
  • Barbacoa

AGENT

  • (34) 608 010 051
  • (34) 93 759 46 92
  • bestmaresme

localizació


VOLS VENDRE O LLOGAR LA TEVA CASA?

T´ASSESSOREM!


Últimes notícies

Noves cases a la venda al Maresme
Consulta´ns abans de comprar casa teva al Maresme.
Posem a la teva disposició una selecció de cases de luxe al Maresme. Les millors cases de la costa de Barcelona.
Cases baixades de preu al Maresme
La millor oferta de cases al Maresme.
Cases amb baixades de preu. Consulta les cases que tenen un preu millorat.
Notícies del Maresme
El Maresme, una de les comarques més palpitants de Catalunya
El Maresme, una comarca banyada pel mar a tota la seva extensió amb una gastronomia elogiada internacionalment.
Viure al Maresme
Fires, festes, gastronomia, platges, locals per a celebracions.
El Maresme, una comarca que compagina els pobles i les ciutats amb un agradable paisatge forestal i agrícola en harmonia amb el mar. Una comarca jalonada per ports esportius amb un clima agradable tot l´any.
Veure més al nostre blog

Per qué triar BestMaresme?

Rapidesa Cases de luxe, xalets, viles o apartaments: estem preparats per oferir una solució ràpida.
Equip Un equip multilingüe de professionals amb una alta especialització en cases de luxe a la costa de Barcelona.
Dedicació Treballem dia a dia per oferir solucions immobiliàries a les seves demandes
Preu Pisos, cases i terrenys de luxe al millor preu de mercat.