Festival de Música al Aire Libre en TEIÀ

El festival comenzará el día 6 de julio con la actuación de la actriz y cantante Elena Gadel ka la Antigua.
El día 13 será el turno de Txell Sust a Can Barrera. La mataronina presentará Encantats, un espectáculo en el que pasará por el tamiz de una voz femenina grandes clásicos de la música de ayer y de hoy que se hicieron famosos con voz de hombre.
El 18 de julio actuará Cris Juanico, a la voz y la guitarra, acompañado tan sólo de un contrabajo. El menorquín interpretará temas de su último disco en solitario.
El día 22, los jardines de Can Godó abrirán las puertas a Manu Guix, con la capilla de la finca como telón de fondo. Es el concierto de mayor aforo, con cerca de 300 localidades. “Manu Guix lo tiene todo: es compositor, músico y gran pianista”.

Una respuesta a “Festival de Música al Aire Libre en TEIÀ”

  1. Us faig avinent l’existència d’un quartet molt potent Jaume Guerra Quartet. Amb Jaume Guerra a la veu i contrabaix, Joan Codina al trombó, Víctor Oller al piano i Adrià Claramunt a la bateria.

    Aquest Quartet ha tocat a València al mític bar de jazz Jimmy Glass, a Lleida al Pallars Sobirà a Jazz Salon C13 i a Barcelona a l Auditori de Calàbria 66 i a Robadors 23. La crisi del Corona Virus va aturar els seus bolos.

    Jaume Guerra és un músic d’origen valencià canta com els cantautors, ha tingut un passat musical ric, Joan Codina procedeix de la Sant Andreu Jazz Band amb Joan Chamorro (més tard va fer el Superior al Taller de Músics), Víctor Oller de l’Escola de Músics JPC del Raval i va tenir en aquí a Marco Mezquida com a referent (Víctor va fer el Superior a la Haia) i Adrià Claramunt es va formar inicialment a la seva Vilafranca natal per després fer el Superior a Barcelona.

    Liderat pel contrabaixista i cantant Jaume Guerra Meneu, este quartet ens presenta un repertori de temes originals, on hi ha cabuda per a standards del gènere i que dibuixen un repertori de jazz eclèctic i vitalista.
    Havent treballat ja amb grans del jazz de casa nostra com ara Javier Vercher, Ramon Cardo i les Dómisol Sisters entre d’altres i amb l’aprenentatge de liderar projectes com Jim War Brou i Blau Barba, el músic, que es va donar a conéixer al públic majoritari amb bandes mítiques com ara Obrint Pas, Zoo i Orxata, presenta el seu quartet de jazz, on majoritàriament gaudirem de composicions pròpies, tant instrumentals com a vocals i amb embolcalls i ritmes ben diversos.

    Per dur a terme esta tasca, l’artista es rodeja d’una nova fornada de músics nascuts al nostre territori:

    Natural de Barcelona, Joan Codina és un dels trombonistes de referència de la nova fornada de jazzistes de casa nostra. Format al projecte pedagògic Sant Andreu Jazz Band, actualment lidera el seu projecte i col·labora amb diverses propostes artístiques de l’escena barcelonina, entre les que podem trobar figures com ara David Xirgu i David Mengual. A més a més ha pogut treballar amb un dels seu ídols, el trompetista americà Joe Magnarelli.

    Al piano, el barceloní Víctor Oller, que després de 5 anys a La Haia on va tindre l’opotunitat de tocar amb el saxofonista Ben Van Gelder, ha tornat a la ciutat comptal, on ja va treballar amb músics com ara Javier Crespo (Orquestra Plateria) i Jimmy Jenks (Buena Vista Social Club) entre d’altres.

    Des de Vilafranca del Penedés, el baterista Adrià Claramunt Navarro s’encarregarà de posar ritme al concert, artistes com ara Bill McHenry, Milena Casado, Giulia Valle i Daniel Ferruz, compten habitualment amb el seu savoir faire.

    A Lleida: https://youtu.be/MF6fKeeOivk
    A València:
    https://www.facebook.com/JimmyGlassJazzBar/videos/1386697668169980/.

Deja una respuesta